Juridisch secretaresse

Mw A. Yildirim

Mijn doel is om bij te dragen aan een rechtvaardigere samenleving

De wereld van het recht
in Leiden

Welkom bij La Causa Advocaten! Mijn naam is Asude Yildirim. Hoewel mijn thuisbasis in Rotterdam ligt, ben ik volledig toegewijd aan mijn studie en werk in Leiden. Hier verdiep ik mij in de wereld van het recht aan de Universiteit Leiden en door middel van mijn werkzaamheden bij dit kantoor.

Een gezonde balans
tussen werk en ontspanning

Naast mijn passie voor het recht, houd ik ook van de zon, zee en het strand. Het is belangrijk voor mij om een gezonde balans te vinden tussen werk en ontspanning. Gelukkig biedt La Causa Advocaten niet alleen een uitdagende werkomgeving, maar ook een leuke en fijne werksfeer waarin ik mijn passie kan combineren.

Combinatie van
strafrecht & familierecht

Bij La Causa Advocaten heb ik een plek gevonden waar ik mijn interesse voor het recht kan combineren, met een focus op strafrecht en familierecht. Hoewel er een breed spectrum aan rechtsgebieden bestaat, heeft de combinatie van strafrecht en familierecht altijd mijn speciale interesse gehad. Bij La Causa Advocaten heb ik de mogelijkheid om me te verdiepen in deze boeiende gebieden en mijn vaardigheden te ontwikkelen terwijl ik praktijkervaring opdoe.

Rechter of
officier van justitie?

Hoewel mijn huidige focus ligt op het werken binnen de advocatuur is mijn ultieme droom om uiteindelijk als rechter of officier van justitie te dienen. Ik besef dat een stevige basis in de advocatuur, van onschatbare waarde is voor het bereiken van deze ambitie. Elk dossier dat ik aanpak, elke zaak waar ik aan werk, draagt bij aan mijn groei en vorming als toekomstige beschermer van rechtvaardigheid. Wie weet blijf ik toch in de advocatuur.

Meer dan alleen
een juridisch secretaresse

Als juridisch secretaresse ben ik niet alleen betrokken bij administratieve taken, maar ik krijg ook de kans om de praktijk van het strafrecht en familierecht van dichtbij te ervaren. Dit biedt mij waardevolle inzichten die verder gaan dan de theoretische kennis die ik tijdens mijn studie heb opgedaan. Het is inspirerend om te werken in een omgeving waar ik mijn passie kan volgen en mijn interesse in het strafrecht en familierecht verder kan verkennen. Mijn doel is om bij te dragen aan een rechtvaardigere samenleving door mijn inzet en toewijding aan deze juridische kwesties.

Juridisch advies of een advocaat nodig?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan gelijk een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Online of op een van onze kantoren.

Maak vrijblijvend een afspraak