Een betrokken team van specialisten

Wij staan achter u in uw zaak
Neem contact op

Het team van La Causa

Ervaren & toegewijd

Wij zijn een team van ervaren en toegewijde advocaten en juristen met een passie voor het vak, die zich elke dag hard maken voor de zaak van onze cliënten. Het kantoor wordt gerund door het echtpaar Weermeijer-Patist. Mevrouw T. Weermeijer-Patist BSc is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het kantoor en de heer mr. J.H. Weermeijer-Patist is verantwoordelijk voor de lopende zaken van het kantoor.

Goede service & teamspirit

Wij begrijpen dat het vaak moeilijk kan zijn om juridische hulp te zoeken. Wij zijn altijd bereid om u te helpen en u te begeleiden door het soms complexe juridische systeem. Bij La Causa Advocaten staan wij bekend om onze goede service, teamspirit en uitstekende dienstverlening. Wij doen ons uiterste best om u te helpen en uw belangen te behartigen. Graag staan wij voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en behoeften.

Professioneel & persoonlijk

Wij hebben vestigingen in Leiden en Delft, zodat wij dicht bij onze cliënten zijn en u optimaal van dienst kunnen zijn. Onze professionele en persoonlijke benadering staat garant voor het beste resultaat voor u.

Neem contact op

Als u op zoek bent naar een ervaren advocaat of juist een bevolgen advocaat, met een team van gemotiveerde juristen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Advocaat nodig?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek op onze kantoren in Leiden en Delft of online.