Managing partner

Mw T. Weermeijer-Patist

Mw. T. Weermeijer-Patist managing partner

Sta in je eigen kracht

De dagelijkse leiding
Van La Causa Advocaten

Mw Weermeijer-Patist heeft jaren haar eigen bedrijf gehad als Voedingsdeskundige. Als echtgenoten deelden zij al vanaf het begin de kantoorruimte zowel in Leiden als Delft. In de afgelopen jaren is zij steeds meer gaan samenwerken in het bedrijf Advocaat Weermeijer. Deze samenwerking beviel zo goed, dat zij heeft besloten om haar praktijk te beëindigen in 2022 om zich volledig te kunnen richten op de dagelijkse leiding van La Causa Advocaten. Dit heeft gezorgd voor een enorme groei.

Het uitgangspunt van Mw T. Weermeijer-Patist is:
Laat iedereen doen waar hij/zij goed in is

Hun motto is : “Zij runt de zaak, hij de zaken”. Zo kan Advocaat Weermeijer-Patist zich volledig bezighouden en richten op de zaken die hij behartigt en is de dagelijkse leiding in de bekwame handen van zijn echtgenote. In hun samenwerking bundelen zij elkaars krachten. Daardoor kan de heer Weermeijer-Patist zich volledig focussen op de juridische, adviserende kant van de organisatie en zijn expertise overdragen aan de advocaten, juristen en medewerkers. Zo wordt de inhoudelijke kennis gedeeld en kunnen de cliënten rekenen op een uitstekende inhoudelijke behandeling van hun zaak. Mevrouw Weermeijer-Patist heeft de verantwoordelijkheid over coördinerende, leidinggevende en beleidsbepalende kanten.

Gemotiveerd team
en een goede sfeer

Een goed gemotiveerd en geolied team is een must in haar ogen. Om de betrokkenheid en samenwerking van het team te bevorderen, zet zij de doelen en strategieën uit en geeft hen de ruimte om te doen wat zij het liefste doen. Haar filosofie is, dat als je mensen in hun kracht laat staan, zij het beste tot hun recht zullen komen binnen de organisatie. Met de waarborg dat er een fijne, ontspannen sfeer is op de werkvloer. De werkruimte is daarin niet onderbelicht gelaten. Het is een ware kantoortuin, die zorgt voor een groene en natuurlijke sfeer. Dat komt natuurlijk iedereen ten goede. Naast leidinggeven aan het team, draagt zij bij aan of bepaalt zij de strategieën en het (personeels)beleid van La Causa Advocaten en zet zij de financiële koers uit. Samenwerken met het team ziet zij als een van de belangrijkste speerpunten om de positie van de organisatie te verstevigen.

Kwaliteit dienstverlening
optimaliseren

Daarnaast is mw T. Weermeijer-Patist verantwoordelijk voor het verbeteren van de werkprocessen. Onder haar leiding is het kantoor volledig gedigitaliseerd en werkt zij dagelijks aan het verbeteren en in goede banen leiden van alle nieuwe en toekomstige digitale automatiseringsprocessen binnen het bedrijf. Ook al heeft La Causa Advocaten een zeer tevreden cliëntenbestand, toch zet zij zich in voor een verdere optimalisering van de kwaliteit van dienstverlening.

Juridisch advies of een advocaat nodig?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan gelijk een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Online of op een van onze kantoren.

Maak vrijblijvend een afspraak