Uw advocaat in Leiden en omstreken

Maak vrijblijvend een afspraak
Neem contact op

Locatie Leiden

Bezoekadres

Pieterskerkhof 18
2311 ST Leiden

spreekkamer in leiden

Maak een afspraak

wachtkamer

Wilt u dat wij u bellen of e-mailen?

De locatie Leiden

Naast de Pieterskerk

Middenin het hart van Leiden treft u onze locatie Leiden aan. Dicht tegen de ingang van de Pieterskerk kunt u hier terecht met uw kwestie. De spreekkamer is zo ingericht dat u zich met een gerust hart kunt uitlaten over de juridische problemen waar u een oplossing voor wenst.

Met de auto

 

Routebeschrijving

U komt met de auto? Volg de route centrum richting de Doezastraat. U kunt het beste uw auto parkeren aan de Doezastraat. U mag daar twee uur betaald parkeren. Loop vervolgens richting de binnenstad, langs de Faculteit Rechten aan de Steenstraat naar de Pieterskerk. Vanaf de Doezastraat is het ongeveer 3 minuten lopen naar het Pieterskerkhof. Ons kantoor is gelegen aan de andere kant van de kerk.

Parkeren

 Mocht u meer tijd nodig hebben dan de twee uur die u op de Doezastraat mag parkeren? Volg dan de borden richting de Garenmarkt parkeergarage. Loop vanuit de parkeergarage richting de Breestraat en volg die totdat u bij de Pieterskerk-Choorsteeg komt. Loop door die steeg en aan het einde ziet u enigszins rechts van de Pieterskerk ons kantoor. Vanaf de Garenmarkt parkeergarage is het 7 minuten lopen naar ons kantoor.

Openbaar vervoer

 

Met de trein

Onze locatie ligt in het centrum van Leiden, op 10  minuten lopen van het Centraal Station Leiden. Daarom kunt u het beste de bus nemen naar de Breestraat.

Vanaf het station kunt u richting de binnenstad lopen. U volgt de Stationsstraat richting de Beestenmarkt en zo door naar de Breestraat. Bij de Breestraat aangekomen gaat u linksaf de Breestraat in en volgt u de aanwijzingen hieronder.

 

Met de bus

Neemt u de bus richting de binnenstad van Leiden, halte Breestraat. Zodra u bent uitgestapt bij de halte loopt u de Pieterskerk-Choorsteeg in. Loop die steeg door totdat u bij de Pieterskerk uitkomt. Iets aan uw rechterhand ligt ons kantoor.

Spreektafel van advocatenkantoor La Causa
Spreekkamer van advocatenkantoor Leiden - La Causa advocaten

Advocaat nodig?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek op onze kantoren in Leiden en Delft of online.