Jurist

Mw mr. S. Gajadien

mw S Ayhan: jurist bij La Causa advocaten

Ik ben er trots op om deel uit te maken van een team, dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige juridische dienstverlening en er alles aan doet om de cliënt bij te staan.

Jurist
met passie voor het recht

Welkom bij La Causa Advocaten! Mijn naam is Sherfina Gajadien. Ik ben een jurist met passie voor het recht. Geboren en getogen in het bruisende Rotterdam, voel ik een sterke verbondenheid met de stad en haar gemeenschap. Toch weerhoudt dat mij niet om te reizen naar het mooie Leiden, waar La Causa Advocaten kantoor houdt.

Hoogwaardige
juridische dienstverlening

Het kantoor staat bekend om zijn inzet voor cliënten die niet altijd in staat zijn een goede advocaat te bekostigen. Toch blijft La Causa Advocaten betrokken en doen zij er alles aan om iedereen te voorzien van hulp en advies. Het kantoor gelooft er heilig in dat eenieder recht heeft op een goede advocaat. Ik ben er trots op om deel uit te maken van een team dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige juridische dienstverlening en er alles aan doet om cliënten bij te staan.

Ik kon niet tegen
onrechtvaardigheid

Mijn reis in de rechten begon als jong adolescent. Ik kon niet tegen onrechtvaardigheid en wilde mij altijd inzetten om kwesties op te lossen totdat alle middelen waren uitgeput. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een echte doorzetter ben.

Sinds 2023
meester in de rechten

Later heeft dit geresulteerd in een intrinsiek verlangen om rechtvaardigheid te waarborgen. Dit was ook de reden waarom ik Rechtsgeleerdheid heb gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en een minor rechtspsychologie heb gevolgd, waarbij de nadruk lag op dwaling. Vervolgens heb ik de master Strafrecht gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en ben ik in september 2023 afgestudeerd als meester in de rechten. Hiermee wil ik mijn reis verder vervolgen als advocaat-stagiair.

Combinatie
strafrecht en familierecht

Naast mijn liefde voor het strafrecht, heeft het familierecht ook een speciaal plekje in mijn hart weten te veroveren. Hiermee kwam ik in aanraking na een stage op een advocatenkantoor, waar vooral het familierecht centraal stond. De familierechtelijke kwesties waren zeer herkenbaar voor mij. Ik begreep als geen ander wat voor impact dergelijke zaken hebben voor de partijen en het kind. Familiezaken zijn meestal complex, waarbij gevoelens, relaties en toekomstige belangen op het spel staan. Hier heb ik veel empathie voor. Daarom heb ik ook besloten het strafrecht en familierecht te combineren en mij in te zetten voor beide rechtsgebieden. Dit is ook waarom ik heb gekozen voor La Causa Advocaten. Ons kantoor doet allebei!

Internationale kinderontvoeringszaken
op de grens van het familierecht en het strafrecht

Verder is het kantoor ook gespecialiseerd in internationale kinderontvoeringszaken. Deze ernstige kwesties komen vaak voor bij echtscheidingen of conflicten tussen ouders.
Het is cruciaal om in dit soort gevallen het kind te beschermen en het recht op contact en omgang met beide ouders te waarborgen. Deze zaken balanceren op de grens van het familierecht en het strafrecht, wat mijn interesse uiteraard nog meer heeft gewekt.

Hulp bij familierechtelijke
of strafrechtelijke kwesties

Mocht u hulp nodig hebben bij familierechtelijke of strafrechtelijke kwesties, schroom dan niet om je te wenden tot La Causa Advocaten.

Juridisch advies of een advocaat nodig?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan gelijk een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Online of op een van onze kantoren.

Maak vrijblijvend een afspraak