Office manager

Mw P. Zonneveld

Mw P Zonneveld

Het kantoor zet zich proactief en enthousiast in om cliënten tot het uiterste te helpen en hier kan ik mijzelf in terugvinden.

Over mw P. Zonneveld

Stagiaire met doorgroeimogelijkheden

Sinds maart 2022 ben ik begonnen als stagiaire bij La Causa Advocaten en naast deze stage was ik rechtenstudent aan de Hogeschool Leiden.

Als stagiaire heb ik een divers pakket van werkzaamheden gehad, zoals het opstellen van processtukken, dossierbeheer, termijnbewaking en het telefoon- en mailverkeer met cliënten. La Causa Advocaten biedt naast passende werkzaamheden voor stagiaires ook een mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf. Zo is het met mij ook gegaan. Nadat ik mijn stage met een 9 had afgerond, ben ik direct doorgestroomd naar de functie van Office Manager en ondersteun ik mw T. Weermeijer-Patist bij de optimalisering van de dienstverlening en dagelijkse leiding van het kantoor.

Familierecht & strafrecht

Mensen emotioneel en juridisch helpen

Ik heb gekozen voor een kantoor dat is gespecialiseerd in het familierecht en strafrecht. Twee vakgebieden die ingrijpend kunnen zijn in iemand leven. Er is zowel een juridisch als een emotioneel draagvlak en het mooiste aan mijn werk is om iemand er weer bovenop te helpen op beide vlakken.

Sfeer en werkhouding

Gezellige sfeer in een team wat tot het uiterste gaat

Naast de rechtsgebieden was de gezellige en knusse sfeer voor mij doorslaggevend om bij La Causa Advocaten te komen werken. Het kantoor zet zich proactief en enthousiast in om cliënten tot het uiterste te helpen en hier kan ik mezelf in terug vinden.

Juridisch advies of een advocaat nodig?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan gelijk een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Online of op een van onze kantoren.

Maak vrijblijvend een afspraak