Juridisch secretaresse

Mw M. van der Sluis

juridisch secretaresse

Ik wil graag een bijdrage leveren aan de juridische positie van kinderen in de maatschappij

Over mij

Student Jeugdrecht

Mijn naam is Melissa van der Sluis en ik werk als juridisch secretaresse bij La Causa Advocaten. Ik ben 24 jaar oud en zit momenteel in mijn laatste jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Ik heb een sterke affiniteit met het familie – en jeugdrecht heb daarom de minor ‘Gezin, recht en forensische gedragswetenschappen’ gevolgd. In deze minor heb ik geleerd wat ingrijpen in opvoeding en gezinsleven betekent vanuit een juridisch en gedragswetenschappelijk kader.

Over mij & La Causa Advocaten

LEREN IN DE PRAKTIJK VAN DE ADVOCATUUR

Ik wil graag een bijdrage leveren aan de juridische positie van kinderen in de maatschappij en zal daarom in september starten aan de master Jeugdrecht in Leiden. Vanwege mijn grote interesse in het familie – en jeugdrecht heb ik gesolliciteerd bij La Causa Advocaten. Als juridisch secretaresse heb ik de mogelijkheid om praktijkervaring in het familie – en jeugdrecht op te doen. Ik heb het hier dan ook erg naar mijn zin. De afgelopen jaren heb ik een passie voor de advocatuur ontwikkeld en mijn droom voor de toekomst is dan ook om familie- en jeugdrecht advocaat te worden.

Juridisch advies of een advocaat nodig?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan gelijk een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Online of op een van onze kantoren.

Maak vrijblijvend een afspraak