Juridisch medewerker

Dhr M. Both

Dhr M. Both

Ik leer ontzettend veel in een fijne familiaire omgeving.

Over dhr M. Both

Student International Business Law

Mijn naam is Mats en ik ben 21 jaar oud. Ik zit nu in mijn laatste jaar van de bachelor International Business Law aan de Universiteit Leiden. Het eerste jaar van mijn studie heb ik in aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gedaan, maar ik zocht meer bedrijfskundige/economische vakken. Zo ben ik bij International Business Law in Leiden terechtgekomen.

Over mij & La Causa Advocaten

Leren in de praktijk van de advocatuur

Sinds december 2021 werk ik bij La Causa Advocaten, een advocatenkantoor dat zich bezighoudt met familie- en strafrecht. Dat is natuurlijk iets compleet anders dan de richting van mijn studie, maar ik kreeg bij dit kantoor al snel de kans om mee te kunnen kijken in de praktijk van de advocatuur. Als eerste stagiaire heb ik het hele groeiproces mogen meemaken. In die tijd heb ik ontzettend veel geleerd in een fijne familiaire omgeving. Door de flexibiliteit die La Causa Advocaten mij biedt, kan ik naast mijn werk nog volop genieten van mijn studententijd!

Juridisch advies of een advocaat nodig?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan gelijk een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Online of op een van onze kantoren.

Maak vrijblijvend een afspraak