Advocaat Weermeijer gevestigd in Leiden en Delft

Nieuwe naam & nieuwe website

Advocaat Weermeijer heeft een nieuwe naam

Sinds 1 mei 2023 zijn wij verder gegaan onder de naam ‘La Causa Advocaten’. Het advocatenkantoor is sinds 2022 flink is uitgebreid en daarom was de naam “Advocaat Weermeijer” niet meer passend.

Hetzelfde gezicht en vertrouwde kwaliteit

Mr J.H. Weermeijer-Patist staat bekend als een betrokken familierecht advocaat met veel ervaring en een hoge kwaliteit van procederen. Door de uitbreiding naar een team van advocaten, juristen en juridisch medewerkers kunnen wij u nu nog beter van dienst zijn dan u al gewend was bij Advocaat Weermeijer. Ons team is gespecialiseerd in familierecht, stafrecht, internationale kinderontvoering (IKO) en jeugdrecht. Graag staan wij u bij om uw belangen en juridische kwesties te behartigen. Wij hechten veel belang aan kwalitatieve en service gerichte dienstverlening. Onze cliënten staan centraal!

Passende naam na uitbreiding

De naamsverandering doet recht aan de samenwerking tussen Mr Weermeijer-Patist en zijn echtgenote mw T. Weermeijer-Patist en de groei die het advocatenkantoor sindsdien heeft doorgemaakt. Zoals u altijd al van ons gewend was, staat de persoonlijke en integere aanpak bij La Causa Advocaten centraal.

advocaat mr JH Weermeijer en echtgenote mw T Weermeijer-Patist

Wij nodigen u uit op onze nieuwe website:

De rechtsgebieden

Onze locaties in Leiden & Delft