Uw advocaat in Delft en omstreken

Maak vrijblijvend een afspraak
Neem contact op

Locatie Delft

Bezoekadres

Westvest 149
2611 AZ Delft

Wachtkamer van advocaat in Leiden - familierecht advocaat

Maak een afspraak

Spreektafel van advocatenkantoor La Causa

Wilt u dat wij u bellen of e-mailen?

 De locatie Delft

Het oude tegelmagazijn

Op de eerste verdieping van dit historische pand, aan de rand van de binnenstad van Delft en vlakbij het Centraal Station is deze vestiging gelegen. In een rustige setting wordt u ontvangen. De spreekkamer is groot genoeg voor alle problemen.

Met de auto

 

ROUTEBESCHRIJVING

U komt met de auto? Neem de A13 afrit Delft Noord. Volg route centrum en het Centraal Station. Rijdt richting het Centraal Station. U komt uiteindelijk uit op de Phoenixstraat. U herkent deze straat onder meer aan de molen. Het verlengde van deze straat is de Westvest. Op de Phoenixstraat komt u langs de Phoenix parkeergarage.

PARKEREN

U kunt het beste uw auto daar parkeren. Vanaf de Phoenixgarage is het nog 5 minuten lopen in de richting van het Centraal Station. Ons kantoor ligt aan de overkant van het station.

Openbaar vervoer

 

MET DE TREIN

Onze locatie ligt aan de rand. van het centrum van Delft, slechts twee minuten lopen van het Centraal Station van Delft.

Als het het station uitloopt aan de kant van het centrum en u steekt de gracht over, dan aan uw rechterhand is de Westvest. Het kantoor bevindt zich in het oude tegelmagazijn.

MET DE BUS

Neemt u halte Centraal Station. Op het busplein steekt u de gracht over richting de binnenstad. U staat gelijk op de Westvest. Aan uw rechterhand is het kantoor.

Spreektafel van advocatenkantoor La Causa
Spreekkamer van advocatenkantoor Leiden - La Causa advocaten
advocatenkantoor aan de Pieterskerkhof in Leiden

Advocaat nodig?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek online of op onze kantoren in Delft en Leiden.